Over ons

Garage Grinwis
meer dan 30 jaar ervaring


In 1987 zijn we begonnen met de bouw van een nieuw garagebedrijf aan de Dorpsweg te Ouddorp. De opening van de garage vond plaats in mei 1988 en onze voornaamste werkzaamheden bestonden toen uit reparatie en onderhoud van alle merken auto's.

Ook de verkoop van auto's kwam op gang. Gedurende de eerste jaren zijn we gestart met een voorraad van 5 a 6 auto's hetgeen heden is doorgegroeid tot 25 a 30 occasions, ook het werk in de werkplaats is sterk toegenomen. Zo werd de eerste jaren nog met 2 hefbruggen gewerkt, terwijl er nu 5 in werking zijn.

In 1995 zijn we tevens begonnen met de verkoop van Ligier bromauto's. Dit is een groot succes geworden, en er hebben al veel Ligier's hun weg naar de klant gevonden. Ook van onze 'doe het zelf' wasplaats wordt veel gebruik gemaakt.

1987

Ruime ervaring
in vakkundig onderhoud

Waarom zaken doen met Garage Grinwis?

 • Ruime openingstijden.
 • Deskundig en betrouwbaar advies.
 • Verkoop occasions met Bovag garantie.
 • Werkplaats met ervaren monteurs.

Impressie


Wat onze klanten vertellen

 • S R
  Gewoon nog een echt garage! Niet voor niets dat onze auto\'s al jaren hun onderhoud hier krijgen. Bijvoorbeeld een gaatje in de uitlaat? Ze hebben het keurig gelast ipv de merk dealer die er een nieuwe onder wilde monteren. Zoals iemand anders ook al schreef wanneer men binnen loopt met een storing en er is haast bij dan zal men er zeker even naar kijken. Met als resultaat ik zou deze grage zeker aanbevelen.
  S R
 • William
  Geweldig bedrijf met een ouderwetse service! ZO hoort het!
  William
 • Peet
  Klantvriendelijke ontvangst bij bezoek. Bij emailcontact snelle en duidelijke reacties over uiteindelijke verkoopprijs van de auto. Duidelijkheid over soort garantie alsmede de termijn. Proefrit naar en van Rotterdam was geen probleem op kosten van Grinwis. Aflevering conform de afspraak, waarbij de afleverkosten, in vergelijking met andere auto-internetaanbieders en het pakket (+ bijna volle tank brandstof !) substantieel lager zijn. Kortom: deze garagehouder geeft mij een vertrouwd gevoel en ik hoop dat ze dit klantgerichte gevoel in de toekomst vast blijven houden.
  Peet
 • Johan
  Ze zijn altijd vriendelijk en deskundig en altijd duidelijk over eventuele extra kosten.
  Johan

Kom eens langs!
De koffie staat altijd klaar..


0187 - 682311